News Update :

Τα μυαλά μας πονάνε!

Ο τραγικός του τραγικού σήμερα...Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.Τραγικός ο Χάβος,τραγικοί οι παίχτες,τραγικός ο λαός...Τα πάντα όλα τραγικά.

Από το πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε πως το ματς σήμερα θα στραβώσει.Μέχρι εκείνο το λεπτό,είχα μετρήσει 3 τελικές για τον Ατρόμητο,και καμία για μας.3 τελικές,και οι 2 κλασικές ευκαιρίες.Κι οι παίχτες μας?Μπήκαν και έπαιζαν θαρρείς και μόνο με την παρουσία τους θα έπαιρναν το παιχνίδι.

Τραγικό το σύστημα που επέλεξε ο Χάβος.Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι αντίπαλοι σαν και τον Ατρόμητο,θα ρθουν να σου στηθούν αμυντικά,και θα κυνηγήσει το ματς στην αντεπίθεση.
Τραγική η ανάπτυξη της ομάδας,καθώς δεν προσπάθησε ούτε μία φορά σε 90 λεπτά να περάσει μία κάθετη μπαλιά.
5 από τους 6 παίχτες που είχαμε από το κέντρο και μπροστά,δεν ξεπερνούν το 1.70,και παρόλα αυτά,οι σέντρες στον Θεό.
Άντε και να δεχθώ,ότι έδωσε εντολή ο Χάβος να κάνουμε παιχνίδι από τα πλάγια....Οι παίχτες,δεν το καταλάβαιναν ότι δεν βγαίνει με σέντρα?Τι να πω....
Και το αστείο είναι ότι μόλις μπήκε ο Παπάζογλου μέσα,δεν έγινε ούτε μία σέντρα ψηλή της προκοπής.
Εμείς χάλια,και από την άλλη,να χεις έναν Καμαρά,να κάνει άνω κάτω κέντρο και άμυνα.

Δυστυχώς σήμερα φάνηκαν πάρα πολύ οι ελλείψεις του Βίτολο και του Ιβιτς...Του Βίτολο στα μαρκαρίσματα και στα τρεξίματα,και του Ίβιτς γιατί είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να περάσει μία ανθρώπινη κάθετη μπαλιά.
Που φτάσαμε....Να λείπει ο Ίβιτς και να λέμε όλοι ΑΜΑΝ....

Από εκεί και πέρα,λάθος ήταν και η όλη διαχείριση του παιχνιδιού από τον Χάβο.Λάθος και οι αλλαγές του.Είτε σε πρόσωπα,είτε στο τάιμιγκ.
Κριστιάνο,Βιερίνια και Ελ Ζαρ τους άλλαξε 15 φορές θέση.Χωρίς να προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό.
Πιστεύω πως ο Παπάζογλου έπρεπε να μπεί από το ημίχρονο....Και ο Ελ Ζαρ δεν έπρεπε να φύγει καθόλου από το παιχνίδι.
Το άλλο που με προβλημάτισε πάρα πολύ είναι πως σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν είδα καθόλου σουτ.Ένα σουτ,κι αυτό του Γκαρσία λίγο πριν το τέλος.Από το κέντρο και μπροστά,όλοι το χουν το σουτ.Όλοι μα όλοι.Και ο Βιερίνια,και ο Σαλπιγγίδης,Φωτάκης,Ελ Ζαρ,Κριστιάνο....Όλοι....Και δεν δοκίμασαν ούτε ένα σουτ.Ο Μιχαηλίδης είχε μόνιμα μπροστά του 7-8 αμυντικούς,συν τους δικούς μας,η ορατότητα μειωνόταν αισθητά....Κάντε σουτ ρε γαμώτο....Κάντε....Σημαδέψτε εστία κι όπου πάει...Και εστία να μην βρει,με τόσα άτομα μπροστά,ένα να κοντράρει και να αλλάξει πορεία,έχεις πολλές πιθανότητες για γκολ.
Τέλος πάντων...Δεν θέλω να αναλύσω περισσότερο το παιχνίδι.Όλοι τους ήταν τραγικοί...Από τον πρώτο ως τον τελευταίο.

Και μέσα σε όλα αυτά,έχεις και το κοράκι να σε γαμάει κανονικότατα,αλλά με την απόδοση της ομάδας,δεν μπορείς να πεις και τίποτα.Ποια φάση να πρωτοθυμηθείς και ποια όχι...

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο από κάθε τι άλλο,είναι πως κανείς δεν φαίνεται να ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα....Βέβαια 2 ξεχωρίζουν αλλά,όχι για αγωνιστικούς λόγους....Κι εσύ,αντί να τους χωθείς και να τους κάνεις την ζωή δύσκολη,απλά τους την κάνεις πολύ πιο εύκολη.
Κατάφεραν από την 12η αγωνιστική να παίζουν οι 2 τους....
Τρίτος τουλάχιστον δεν υπάρχει...Ας κοιτάξουν να τερματίσουν στην 3η θέση,και να τα δώσουν όλα για όλα πάλι στα Play off.

Την Πέμπτη έχουμε την Κλαμπ Μπριζ.Με όλες τις πιθανότητες για νίκη και πρόκριση υπέρ μας....Κανονίστε όλοι σας...Κοιτάξτε να χάσετε κι αυτήν την μοναδική ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε,για μια τέτοια πρόκριση.
Σταματήστε να παίζετε με την τρέλα μας και τα μυαλά μας...

Ζαγοράκη,σταμάτα κι εσύ επιτέλους να παίζεις με την τρέλα και την νοημοσύνη μας....
Είσαι πρόεδρος στον Π.Α.Ο.Κ. με όλο αυτόν τον λαό από πίσω σου.Τσαλάκωσε για μια φορά το προφίλ σου γαμώ...Κάνε κάτι...Δίνεις το δικαίωμα να ασελγούν πάνω στο πτώμα μας όπως σήμερα.
Αφού ξέρεις ότι αλλιώς δεν μπορείς να τους χτυπήσεις...Λεφτά δεν υπάρχουν,χρησιμοποίησε τα μοναδικά όπλα που έχεις....Εμάς....Κάνε κάτι....Το γραψα και σε προηγούμενο άρθρο.Δεν αργεί η ώρα όπου τον νόμο και την κατάσταση,θα τα πάρει ο λαός στα χέρια του...Και όχι απλά μπουκάλια....Ο ίδιος ο λαός θα μπουκάρει μέσα και θα κυνηγάει τον σφυρίχτρα....Ξύπνα γαμώ τον μπελά μου.Ξύπνα.Δηλαδή τι άλλο θες να γίνει για να καταλάβεις ότι με το χαμηλά την μπάλα κτλ δεν πας πουθενά....Έλεος δηλαδή...Τα μυαλά μας πονάνε...
Κάνε κάτι μπας και σταματήσει να ξεφτιλίζεται και ο λαός στα ράδια και στα φόρουμ....
Δεν ξέρω αν ισχύουν οι άραβες και τα πετροντόλαρς....Αλλά κάνε ουσιαστικές μεταγραφές....
Η ομάδα φωνάζει εδώ και 3 χρόνια ότι θέλει έναν Killer και ένα 10άρι της προκοπής....

Για λαό και κερκίδα δεν έχω να πω πολλά....Γεμάτη η Τούμπα,αλλά από οργάνωση πάθος και παλμό απλά κι εμείς ΤΡΑΓΙΚΟΙ....Δεν βοηθήσαμε ούτε σε ένα σημείο την ομάδα...Μηδέν σε όλα....
Α....ξέχασα....Ξυπνήσαμε στο τέλος.Βρίζαμε τους Φενταγίν.....10 μαλάκες είσαστε.....(!)
Και δυστυχώς,τα πρασινοκόκκιναμπλε μπλουζάκια και τα ζευγαράκια....Αγκαλίτσες και φιλάκια μέσα στην 4,κι αν τους ρωτήσεις ποιοι παίζουν,θα σου πουν δεν ξέρω...Μήπως πρέπει επιτέλους να ασχοληθούμε εκεί στην 4 και με αυτό το πρόβλημα?Μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.
Δίπλα μου είχα έναν πιτσιρικά,ήταν δεν ήταν 10-11 χρονών....Πραγματικά τον έβλεπα και άνοιγε η ψυχή μου....90 λεπτά λύσσαξε για Π.Α.Ο.Κ..Ούρλιαζε....Μπράβο σου ρε μάγκα....Έβαλες γυαλιά σε πολλούς από εμάς σήμερα....

Και δεν μπορώ να καταλάβω από μερικούς που ρίχνουν ευθύνες για την ήττα μας στον Ατρόμητο (!)....
Το είδα και σε σάιτ με μεγάλη επισκεψιμότητα...
Ρε μάγκες,δεν ξέρω αν το γνωρίζετε,αλλά συνήθως κατεβαίνει και ο αντίπαλος να παίξει μπάλα...και να κερδίσει το παιχνίδι....
Και ειδικά όταν του δίνεις την ευκαιρία να γίνει μάγκας μέσα στην Τούμπα,όχι απλά θα σε χαρίσει,αλλά θα σε ξεσκίσει....Για αυτούς τους παίχτες,ένα τέτοιο διπλό,είναι όνειρο ζωής...

Υ.Γ. Στοίχημα πως αύριο ή το πολύ ως την Τρίτη,θα παίζουν τα πρωτοσέλιδα για άραβες και μεταγραφές...
Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share