News Update :

Δόξα Δράμας - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 !

Ένα από τα πιο εύκολα διπλά της ιστορίας του πήρε ο Π.Α.Ο.Κ. μας,απέναντι στην Δόξα Δράμας,η οποία είναι η χειρότερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια σε αυτό δεν φταίνε αυτοί,αλλά το όλο σκηνικό που διαδραματίζεται από το καλοκαίρι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,και έβαλαν να παίξει στην SuperLeague μία ομάδα η οποία δεν είχε ετοιμαστεί σε κανένα πόστο,είτε αγωνιστικό,είτε ακόμα και γηπεδικό,για να παίξει στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί και τίποτα περισσότερο...

Για την ιστορία,οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Σαλπιγγίδης στο 27' και ο Φωτάκης στο 41'.Από κει και πέρα ο Π.Α.Ο.Κ. έκανε συντήρηση δυνάμεων,έπαιξε πολύ χαλαρά και απλά περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι.Και καλά έκανε,γιατί δεν θα είχε καμία ουσία,να κυνηγήσει ένα μεγαλύτερο σε έκταση σκορ,απέναντι σε μία τόσο αδύναμη ομάδα.

Έτσι οι υποχρεώσεις για αυτήν την χρονιά στην Super League,κλείνουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα είναι του....χρόνου όπου αντιμετωπίζουμε στον Ναό τον Λεβαδειακό.


Π.Α.Ο.Κ. (Μπόλονι): Γλύκος, Μπαλάφας, Γκαρσία (59' Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (71' Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Λάζαρ, Αθανασιάδης (78' Γιάννου), Έτο

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (75' Κουμπρόγλου), Κανακούδης, Λίμα, Πιτσόκος (46' Ρούτσης), Σικαλιάς (46' Σοϊλέδης), Έρος

Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: , ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share