News Update :

"«ΑΓΙΑ» ΝΥΧΤΑ".Της Θύρας 4!


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011. Ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη από τη μέρα της ίδρυσης του. Αφήνει όλη τη ποδοσφαιρική Ευρώπη άφωνη και δικαιώνει απόλυτα όσους αγαπούν πραγματικά αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Αυτούς όλους που μονίμως προσπαθούν να ενώσουν και ποτέ να χωρίσουν. Αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει αν κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ή ο Κρέσιτς. Που χειροκροτούν όλους τους παίκτες ακόμη και στα λάθη, ακόμη και στην άσχημη μέρα τους. Αυτούς που δεν ψάχνουν να βρουν συνεχώς προβλήματα στην ομάδα , που δεν συμμαχούν με απίθανους τύπους του παρασκηνίου προκειμένου να φέρουν αναστάτωση στο σύλλογο. Αντίθετα όταν βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ βάλλεται είναι αυτοί που βγαίνουν μπροστά για να τον προστατέψουν. Αυτούς που είναι στην κερκίδα σε κάθε ματς της ομάδας ανεξαρτήτως αποτελέσματος και που σταμάτησαν να περιμένουν το «μεγάλο» επενδυτή για να γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ. Αυτούς που έχουν καταλάβει ότι ο Δικέφαλος μπορεί να πετάξει πολύ ψηλά αρκεί μονάχα ο κόσμος του να βρίσκεται σε πλήρη συστράτευση. Η όμορφη ιστορία που ξεκίνησε πριν από 4,5 χρόνια κινδυνεύει να χαλάσει εξατίας άστοχων διοικητικών επιλογών αλλά και όχι μόνο αυτών. Όλοι έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτή η τεράστια όμως βραδιά στο Βόρειο Λονδίνο μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε και πάλι το δρόμο μας, μακρυά από έχθρες και έριδες. Ο σύλλογος που λατρεύομε και υπηρετούμε είναι τεράστιος και δεν πρέπει να τον μικραίνουμε.
ΥΓ. Επτά Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα. Ο Μαλεζάς πλέον κάνει παιχνίδι από πίσω, ο Κλάους σε σχέση με πέρυσι είναι άλλος ποδοσφαιριστής, ο Φωτάκης έχει γίνει play maker Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ο 18χρονος Σταφυλλίδης παίζει με τη σιγουριά έμπειρου 30άρη.
Έτσι είναι όμως όταν ο προπονητής έκτος από το αποτέλεσμα προσπαθεί να αφήσει και έργο.

Απλά και με λίγα λόγια....Respect!

Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: , ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share