News Update :

Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 60-77 !

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ και ηττήθηκε με 60-77.





Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πάλεψε ανά διαστήματα το παιχνίδι, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι θετικό, αφού έτσι όπως καταντήσανε οι «ειδήμονες»… το άθλημα, ο νικητής είναι γνωστός κατά 95% πριν καν αρχίσει ο αγώνας…
Στα θετικά της βραδιάς καταγράφεται η αυξημένη  προσέλευση του κόσμου, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ξεπερνώντας τον αριθμό των 3.500!
 Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι στην ανάπαυλα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ποδηλασίας, Γιάννη Ταμουρίδης, ο οποίος εκτός των άλλων επιτυχιών του, είναι και ο πρώτος αθλητής του Συλλόγου που έχει πάρει ήδη την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!
 ΠΑΟΚ:
Ράιτ, Γιαννακίδης, Γκίντενς, Γκορί, Στίγκερς, Αράπης, Ντικούδης, Καλαμπόκης, Καλλές, Καλαμπάκας, Λιάπης, Τσακαλέρης
Παναθηναϊκός:
Μάριτς, Μπατίστ, Λόγκαν, Σάτο, Π. Καλάτης, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Ν. Καλάθης, Κυρίτσης, Σμιθ, Καϊμακόγλου, Γιασικεβίτσιους
Πηγή : paokcity.com/
Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share