News Update :

Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 0-2,και η ζήλια των άλλων...

Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό,ξαναέχω υπολογιστή,κι έτσι μπορώ να γράψω τις σκέψεις μου,για την μεγάλη Π.Α.Ο.Κ.άρα μας.
Δυστυχώς βέβαια οι καιροί που ζούμε,είναι πάρα πολύ δύσκολοι για όλους μας,με την προδοσία και το στεγνό πούλημα των πάντων από τα λαμόγια που μας κυβερνάνε.Κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει,κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα ξυπνήσουμε αύριο το πρωί,και τι κατάσταση θα ζούμε κάθε μέρα που περνάει...

Τόσο καιρό,ήθελα πολύ να γράψω και για αυτά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό για τον Π.Α.Ο.Κ. μας,αλλά και για αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.
Θα ξεκινήσω με αυτήν την ανάρτηση,και το διπλό στο Ηράκλειο,αλλά και το απίστευτο και ατελείωτο κόμπλεξ κάποιων ανθρώπων...

Ο.Φ.Η.-Π.Α.Ο.Κ. 0-2
Μπαίνοντας πολύ καλά από το πρώτο λεπτό η ομάδα μας στον αγώνα,καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο,μέσα σε μία πολύ δυνατή και δύσκολη έδρα,όπως είναι αυτή του Ο.Φ.Η..

Από την αρχή του ματς,έχοντας την μπάλα στην κατοχή τους οι παίχτες μας,και κερδίζοντας κατά κράτος τον χώρο του κέντρου,δεν άφησαν περιθώρια στους παίχτες του Ο.Φ.Η. να δημιουργήσουν την παραμικρή απειλή για τον Ντάριο Κρέσιτς..
Με το πολύ καλό passing game που βλέπουμε την φετινή χρονιά από τον Π.Α.Ο.Κ.,και κρατώντας την κατοχή,φτάναμε με άνεση έξω από την μεγάλη περιοχή του Ο.Φ.Η.,όπου σε μία τέτοια φάση και μετά από δυνατό σουτ του Φωτάκη,ο Βεζυρίδης δεν έκανε σταθερή απόκρουση,και στην επαναφορά,ο Γιάννου άνοιξε το σκορ.
Το 0-2 έγινε όταν μετά από λάθος των παιχτών του Ο.Φ.Η.,ο Σαλπιγγίδης έκλεψε την μπάλα,έβγαλε την κάθετη στον Γιάννου,και μετά από σουτ του,η μπάλα κόντραρε σε παίχτη του Ο.Φ.Η. και κατέληξε στα δίχτυα...
Το ημίχρονο έληξε χωρίς να δεχθούμε κάποια πίεση από τους γηπεδούχους,ενώ πριν το 0-1 είχαμε 2 πολύ καλές ευκαιρίες,με τον Σαλπιγγίδη και τον Ίβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το 0-2 στις πλάτες,για μένα περισσότερο ο Π.Α.Ο.Κ. έριξε στροφές,παρά πήρε τα ηνία του αγώνα ο Ο.Φ.Η..
Στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίχτες των γηπεδούχων,ήταν από στημένη φάση.Η κεφαλιά του Ταυλαρίδη και την μεγάλη επέμβαση του Κρέσιτς,δύο ατομικές προσπάθειες του Παπουλή οι οποίες κατέληξαν στο δοκάρι,και το σουτ του Μπούρμπου,όπου ο Ντάριο έκανε,ακόμα μία μεγάλη απόκρουση.

Σε γενικές γραμμές,είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από το πρώτο ημίχρονο.Δεν νομίζω να υστέρησε κάποιος...
Πέρα του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος πραγματικά είναι ένας πολύ μεγάλος ηγέτης,μου άρεσε πολύ η εμφάνιση του Ίβιτς,που δυστυχώς έπαθε θλάση κι αυτός,και θα λείψει από τα επόμενα πολύ δύσκολα ματς.
Τον τίτλο του mvp πάει βέβαια στον Γιάννου,ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά,και στην πρώτη του συμμετοχή σαν βασικός,σκόραρε δύο φορές...Ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός προς το τέλους του ματς και έσκαβε την μπάλα στην έξοδο του Βεζυρίδη,θα μπορούσε να πετύχει κι ένα χατ τρικ.

Αυτά για τα του ματς...
Επόμενο παιχνίδι για την αρρώστια μας την Πέμπτη στο πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ούντινε...Επόμενος αντίπαλος για το πρωτάθλημα,το σίχαμα της Παπαναστασίου...

Αυτό που θα ήθελα να πω εδώ,είναι για τις πραγματικά πολύ καλές και μοναδικές εικόνες του κόσμου στο Γεντί Κουλέ...

Άραγε πόσοι χαλάστηκαν που είδαν τους οπαδούς μας αγκαλιά με αυτούς του Ο.Φ.Η. να τραγουδάνε μαζί έξω και μέσα στο γήπεδο?
Πόσοι χαλάστηκαν που οι οπαδοί και των δύο ομάδων καθόταν δίπλα δίπλα στις κερκίδες ΧΩΡΙΣ κενά διαζώματα?Χωρίς την αστυνομία ανάμεσά τους?

Πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές,στο κακόμοιρο Ελληνικό πρωτάθλημα...

Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εγώ προσωπικά τους οπαδούς του Ο.Φ.Η. τους θεωρώ αδέρφια μου...
Έχει τύχει να γνωρίσω προσωπικά κάποια παιδιά,οι οποίοι είναι πραγματικοί λεβέντες και έχουμε άριστες φιλικές σχέσεις...όπως ο Δημήτρης Χ.,τον οποίο βέβαια,οι καταστάσεις στην χώρα μας,τον οδήγησαν στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας.Του εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο εκεί που είναι,και να δει την ομάδα του εκεί που την γουστάρει....Ξέρω ότι θέλει το Κύπελλο σαν τρελός,και του το εύχομαι....

Όπως είπα και πιο πάνω,κάποιοι κομπλεξικοί χαλάστηκαν από αυτά που είδαν στο Γεντί Κουλε...
Κάποιος μπούλης με γυαλιά,σε blog που γράφει σε γνωστό αθλητικό site,σε άρθρο του,έγραψε τα εξής...

‎"Υ.Γ.2 Ο ΟΦΗ δεν έδωσε εισιτήρια στον Άρη, αλλά δίνει κανονικά στον Π.Α.Ο.Κ.. Μετά φταίει ο Γιαννιώτας;"

Για να μην τον χαρακτηρίσω όπως πρέπει να τον χαρακτηρίσω,θα γράψω το εξής...

Η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. βγήκε επίσημα,και δήλωσε,πως η μοναδική ομάδα η οποία θα πάρει εισιτήρια φέτος στο Γεντί Κουλέ,είναι ο Π.Α.Ο.Κ. και κανένας άλλος.
Κι αυτό γιατί το ζήτησαν οι οργανωμένοι του Ο.Φ.Η. λόγω των καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ μας τα τελευταία χρόνια...

Καταλάβατε τώρα ανύπαρκτα κομπλεξικά όντα?Μην βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν...

Και μιας και την Κυριακή έρχεστε στον Ναό...Σας ετοιμάζω αφιέρωμα σπέσιαλ...Έτσι για να θυμηθούμε κάποιες αλήθειες,που όσο κι αν προσπαθείτε δεν μπορείτε να τις κρύψετε...

Αλλά για την ώρα...πίτσα,μπύρα,καναπέ....Και P.A.O.K. στον ΑΝΤ1...Γιατί έχουμε και Ευρώπη εμείς...




Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: , ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share