News Update :

Λύτρωση στο παρά 1'.

Πήραμε τελικά έστω και δύσκολα,έστω και στο 119' την πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου μέσα σε έναν βούρκο.Το παιχνίδι βέβαια μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν ήταν.

Κριτική για το ματς και για την απόδοση των παιχτών όπως καταλαβαίνει κάποιος δεν μπορεί να γίνει για την σημερινή λασπομαχία...

Απορώ με αυτούς που πήραν την απόφαση να διεξαχθεί αυτός ο αγώνας σε ένα τελείως ακατάλληλο γήπεδο.Καταρχήν είναι πολύ επικίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος παίχτης.Στα 8/10 του γηπέδου η μπάλα κολλούσε.Δεν παιζόταν ποδόσφαιρο.

Το γκολ της πρόκρισης το πέτυχε στο 119' ο Φωτάκης με κεφαλιά,μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Σακελλαρίου.

Βέβαια θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε το αγχωτικό μισάωρο της παράτασης αν ο Σαλπιγγίδης δεν έχανε τα άχαστα.
Κριτική για την απόδοση των παιχτών όπως είπαμε δεν μπορεί να γίνει.Αλλά σίγουρα ξεχώρισε ο Φωτάκης,ο οποίος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ίβιτς από την στιγμή που πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του Κριστιάνο.

Για τον λαό μας τι να πούμε πάλι...Κατάληψη ενός ακόμα γηπέδου το οποίο έγινε μία μικρή Τούμπα.


Η σύνθεση του ΠΑΟΚ :

Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Κοντρέρας, Ζουέλα, Βιτόλο,Φωτάκης,Ελ Ζαρ,Κριστιάνο (46' Ιβιτς), Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου (91' Φιλομένο).


Υ.Γ. Ρε πρόεδρε...κούρασε πολύ το θέμα με τον προπονητή...Δεν νομίζεις πως το χεις αργήσει πολύ?Δεν νομίζεις ότι πρέπει να μας ανακοινώσεις κάποιον?Και δεν νομίζω να ισχύουν οι παπαρολογίες του Μετρουλάκη και Σία πως την έχεις βολέψει με τον Χάβο....Προπονητή εδώ και τώρα...Προπονητή αντάξιο του ΠΑΟΚ και των στόχων του....





Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share