News Update :

Δηλώσεις Καρακούση και τι γίνεται με τον Μονρό

Δηλώσεις έκανε υποψήφιος πρόεδρος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ Άρης Καρακούσης στο PAOK24 για το πλάνο διοίκησης.

  «Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχουν περιθώρια για απερισκεψίες. Το μπάτζετ που θα δημιουργήσουμε δεν θα ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ και αυτό είναι κάτι που έχουμε ήδη συζητήσει τόσο με τον Σούλη Μαρκόπουλο όσο και με τον Νίκο Σταυρόπουλο».

Ο κ. Καρακούσης πρόσθεσε:«Υπολογίζουμε σε έσοδα ύψους 2 εκ. ευρώ. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαστε σίγουροι για το 1,6 εκ. ευρώ χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτά έσοδα από διαρκείας και εισιτήρια. Έχουν γίνει ήδη επαφές με παίκτες στους οποίους ο ΠΑΟΚ οφείλει χρήματα. Έχουν σταλεί δυο δόσεις των 10.000 ευρώ στον Τομάσεβιτς για να ολοκληρώσουμε τον διακανονισμό».

Αυτό το διάστημα οι επαφές μεταξύ των μελών του συμβουλίου είναι καθημερινές και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις αναφορικά με τον καταμερισμό αρμοδιοτήτων στην ΚΑΕ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην νέα διοίκηση (πέραν του κ. Κατσιώρα, αρμόδιου για χορηγίες και του εξωδιοικητικού κ. Πατρίδα) , θα έχει ο Γιάννης Γκόγκος (διαθέτει εταιρεία συμβούλων), ο οποίος θα είναι υπεύθυνος επί των οικονομικών και θα συμβάλει γενικότερα στην οργάνωση των γραφείων της ΚΑΕ. «Υπάρχουν πλάνα για την εκμετάλλευση του γηπέδου, για το θέμα των συναυλιών, για την εκπροσώπηση μας στα αρμόδια όργανα», πρόσθεσε ο κ. Καρακούσης.


Ενώ βάση του ρεπορτάζ από το PAOK24,αν και ο Μονρό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ,φήμες από την Ιταλία αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1 με την Μοντεγκρανάρο.Ο Μονρό ο οποίος πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη,πήγε στο Παλατάκι και δεν βρήκε κανέναν για να μιλήσει για το μέλλον του στην ομάδα...
Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags:

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share