News Update :

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ



Δείτε πως θα είναι περίπου οι φετινές φανέλες του ΠΑΟΚ.

  Βάση του προχθεσινού ρεπορτάζ των Σπορ του Βορρά,έγινε γνωστό το πως περίπου θα είναι οι νέες φανέλες της ομάδας μας.Για την ριγέ βέβαια ούτε λόγος,καθώς κρατιέται πολύ καλά το μυστικό.Αλλά για την μαύρη και την λευκή τα σχέδια λίγο πολύ είναι γνωστά.
  Ο διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Τζέτζης σε δηλώσεις του,είπε πως η λευκή φανέλα θα είναι όπως είναι της Εθνικής Γκάνας,και η μαύρη όπως είναι η μπλε της Εθνικής Ιταλίας στο μουντιάλ.Ενώ όπως προείπα,κανείς δεν ξέρει πως θα είναι η ριγέ.
  Εγώ προσωπικά όπως και πολλοί άλλοι,δίνω μεγάλη βάση στην φανέλα του ΠΑΟΚ.Γι αυτό αφού διάβασα το ρεπορτάζ των Σπορ του Βορρά,έκατσα και επεξεργάστηκα τις φανέλες στο photoshop και σας τις παρουσιάζω,για να πάρουμε όλοι μία πρώτη γεύση και να δούμε πως θα ναι περίπου οι φανέλες της νέας σεζόν.Πήρα λοιπόν τα στάνταρ σχέδια που έβγαλε η puma για το μουντιάλ και οι φανέλες ίσως να ναι κάπως έτσι....

ΛΕΥΚΗ

ΜΑΥΡΗ 1
ή
ΜΑΥΡΗ 2

Πάρτε και ένα σχέδιο για το πως θα μπορούσε να ναι και η ριγέ φανέλα βάση των φετινών σχεδίων της puma.
Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags:

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share