News Update :

Aργεντινή-Ελλάδα 2-0

Αντίο στο όνειρο των 16 με ήττα αλλά με ψηλά το κεφάλι.

  Ηταν ένα ματς που η Αργεντινή ήταν το απόλυτο φαβορί.Η Εθνική μας έψαχνε το θαύμα.Το άγγιξε για λίγα λεπτά,αλλά στο τέλος αποκλείστηκε.
  Ο Ρεχάγκελ παρέταξε την ομάδα μόνο με άμυνα και σχεδόν χωρίς επίθεση.Θα μου πεις και πως αλλιώς να αντιμετωπίσεις την Αργεντινή του Μαραντόνα και του Μέσι.Μία ομάδα στην οποία ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς.Αλλά όταν βγαίνει ο Ιγκουαίν και ο Τέβεζ,και μπαίνει ο Μιλίτο και ο Αγκουέρο.....δεν μπορείς να μιλάς για αναπληρωματικούς και βασικούς.
  Η μεγαλύτερη ευκαρία για την Εθνική μας ήταν στο 48 όταν ο Σαμαράς σε μια αντεπίθεση βγήκε ένας εναντίον ενός με τον Ντεμικέλις,σούταρε από καλή θέση δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
  Τα όνειρα σταμάτησαν στο 77' όταν μετά από κόρνερ ο Ντεμικέλις πήρε την κεφαλιά,η μπάλα βρήκε τον Μιλίτο,και γύρισε στον Ντεμικέλις ο οποίος με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Αργεντίνους.
  Το σκόρ έκλεισε στο 89 όταν ο Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του,σούταρε,ο Τζόρβας απέκρουσε αλλά ο Παλέρμο πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 2-0.
  
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Τζόρβας, Βύντρα, Τοροσίδης (55' Πατσατζόγλου), Μόρας, Κυργιάκος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης (54' Νίνης), Καραγκούνης (46' Σπυρόπουλος), Σαμαράς

Αργεντινή (Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα): Ρομέρο, Ροντρίγκεζ, Οταμέντι, Μπουρδίσο, Ντεμικέλις, Μπολάτι, Βερόν, Μάξι (63' Ντι Μαρία), Μέσι, Αγουέρο (77' Παστόρε), Μιλίτο (80' Παλέρμο)
Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags:

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share