News Update :

2-0 και φέρτε παίχτες να κάνουμε παπάδες!


Κλάους,Λίνο,2-0 και σκορ πρόκρισης για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης.Αλλά στο σημερινό μου άρθρο θα ήθελα να ξεκινήσω με τον Μπόλονι.
Χθες,μετά τον αγώνα,στο γυρισμό από τον Ναό και ακούγοντας στο ράδιο τις δηλώσεις του προπονητή μας,σκεφτόμουν διάφορα πράγματα.Και μου βγήκε η εξής ερώτηση στον φίλο μου....

"Πως αυτός ο προπονητής ήρθε σε μας?Άνετα μπορεί να εργαστεί σε μεγάλο πρωτάθλημα στο εξωτερικό..."


Βλέποντας την όλη του συμπεριφορά,την φιλοσοφία του,τις δηλώσεις του,αυτό το πράγμα μου ήρθε στο μυαλό....Είμαστε πολύ τυχεροί που στο τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος.Με λίγα λόγια...έχουμε έναν προπονητή με όλη την σημασία της λέξεως.
Και πάνω απ όλα?Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι ούτε χαιδεύει τα αυτιά κανενός,και ούτε γλύφει κανέναν.Αρχίζω να τον γουστάρω πολύ τελικά....

Αλλά όλα αυτά από μόνα τους δεν φτάνουν...
Ακόμα και κάποιος που δεν ξέρει πολλά πολλά από ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει ότι η ομάδα μας έχει χτυπητές αδυναμίες και χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.
Ο Μπόλονι σε κάθε ευκαιρία το λέει και το φωνάζει.
"Θέλω παίχτες!"

Όλοι μας βλέπουμε ότι ο άνθρωπος είναι πολύ σοβαρός και καλός στην δουλειά του...Ξέρει τι υλικό διαθέτει και πως να το διαχειριστεί.
Υπάρχει σεβασμός και ηρεμία στα αποδυτήρια,οι παίχτες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους,υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα...Και σε όλα αυτά το μεγαλύτερο ρόλο μέσα σε μία ομάδα τον παίζει ο προπονητής.

Πιστεύω πως αυτήν την στιγμή με τους παίχτες που έχουμε,είμαστε απλά μία καλή ομάδα...Ο προπονητής δουλεύει σωστά,και για να γίνουμε καλύτερη ομάδα,να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο,και για να βάλουμε υψηλότερους στόχους χρειαζόμαστε μεταγραφές...

Είναι κρίμα να έχεις τέτοιον προπονητή,και να μην του δίνεις τα εφόδια και τα όπλα που χρειάζεται για να δουλέψει ακόμα καλύτερα και να μας κάνει καλύτερη ομάδα.
Ειδικά βλέποντας τα χάλια των κάτω,μας παρουσιάζεται για ακόμα μία χρονιά μία μεγάλη ευκαιρία,κάνοντας 2-3 ποιοτικές προσθήκες,να κάνουμε κάτι πολύ καλό...

Όπως γράφω και πιο πάνω,φαίνεται πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις....
Φέρτε του παίχτες,βοηθήστε τον,στηρίξτε τον,για να κάνουμε παπάδες...
Κάνει μπαμ ότι θέλουμε έναν φορ κλάσης,έναν παίχτη στο κέντρο ο οποίος θα χει την κάθετη πάσα,και όπως όλα δείχνουν ότι φεύγει τελικά ο Σαβίνι,χρειάζεσαι και έναν παίχτη στα μπακ....Κάνοντας αυτές τις κινήσεις,πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για κάτι πολύ καλό φέτος....Και αυτό,γιατί στον πάγκο έχεις προπονητή...
Φέρτε του παίχτες ούτε καν σήμερα,αλλά χθες...

Στα του αγώνα τώρα....

Η ομάδα δεν μου άρεσε καθόλου χθες.Δεν παίξαμε καλά.Θέλω να πιστεύω πως αυτό οφείλεται στο ότι οι παίχτες μας υποτίμησαν τους αντιπάλους.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ προσωπικά δεν την περίμενα τόσο καλή την Καρπάτι.Δυνατή ομάδα,με καλούς και κοντρολαρισμένους παίχτες,παίζοντας με την μπάλα κάτω.
Βλέποντας την ροή του παιχνιδιού,φοβήθηκα πως θα μας την κάνουν την ζημιά,αλλά ευτυχώς χθες ο Θεός και η τύχη ήταν Π.Α.Ο.Κ. .

Από τους 11 θα πω πως ξεχώρισαν οι Γκαρσία και Βιερίνια.Καλή εμφάνιση όχι τόσο αμυντικά,αλλά επιθετικά έκανε και ο Λίνο.
Ο Λαζάρ αν και δεν έκανε καλή εμφάνιση,έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι πως το κατέχει,αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα.

Για τον Κλάους θα πω αυτά που έγραψα και στο άρθρο για το ματς με την Βαλερέγκα.Έχει το ένστικτο του γκολ.Είναι μέσα στις φάσεις,Είναι φορ.Το κακό για αυτόν την συγκεκριμένη στιγμή,είναι πως τώρα χτίζεται σαν παίχτης.....Ας είναι καλά κάτι κουρασμένοι οι οποίοι τον έστελναν δανεικό και δεν δούλεψαν μαζί του όπως έπρεπε.Ο δανεισμός του στον Πανσερραϊκό πιστεύω τον πήγε πίσω.

Το πολύ μεγάλο θετικό από το χθεσινό παιχνίδι,είναι πως και σε μία μέτρια βραδιά όπως η χθεσινή,η ομάδα κέρδισε.Και μάλιστα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι,καθώς στα διπλά αυτά ματς,κρίνεται σε μεγάλο βαθμό και η φετινή χρονιά....Όπως επίσης και το 0 στην άμυνα για τρίτο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Παρόλο την μέτρια εμφάνιση,η ομάδα έδειχνε πάλι σοβαρή και συγκρατημένη στο παιχνίδι της,δεμένες οι γραμμές μεταξύ τους,και οι παίχτες να ξέρουν τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Κι αυτό από μόνο του,είναι κάτι το αισιόδοξο για την συνέχεια της χρονιάς.

Σκορ πρόκρισης λοιπόν για την Π.Α.Ο.Κ.άρα η οποία θα πάει με την ψυχολογία του 2-0 στην Ουκρανία για να πάρει την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους του Europa League.Και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο δείχνουν.Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα,γιατί απ ότι είδαμε όλοι μας,η Καρπάτι είναι μία καλή και άκρως επικίνδυνη ομάδα.Προσοχή λοιπόν από τους παίχτες μας,για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως....

Η κερκίδα ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ του λαού του Π.Α.Ο.Κ. και της ατμόσφαιρας που μπορούμε να δημιουργήσουμε.Μπορούμε πολύ καλύτερα.Λίγη καλύτερη συνεννόηση στους οργανωτές χρειάζεται....
Και ρε παιδιά....Πραγματικά μου έχει λείψει πάρα πολύ να ακουστεί ένα Π.Α.Ο.Κ. ολέο συνεχόμενο και για αρκετή ώρα,όπως στα παρακάτω βίντεο....Αλλά συνεχόμενο.







Ο λαός είναι αυτός ο οποίος πρέπει να δώσει ώθηση στην ομάδα,και όχι η ομάδα στον λαό...
Πχ...Τι ώθηση μπορείς να δώσεις στους παίχτες μας όταν το σκορ είναι 1-0 και μας πιέζει η Καρπάτι,και εμείς τραγουδάμε, "Είμαστε αλάνια κι έχουμε τον Π.Α.Ο.Κ. για θρησκεία" κτλ... Έχουμε τόσο γαμάτους ρυθμούς με Π.Α.Ο.Κ. ολέο,όπως τα βίντεο παραπάνω που μπορούμε να δώσουμε τρομερή ώθηση στην ομάδα...Και σε αυτά τα συνθήματα,μπορεί άνετα να ακολουθήσει όλο το γήπεδο...Όλο μα όλο....Κι εκεί να δεις πιεστική ατμόσφαιρα...

Υ.Γ. 1. Π.Α.Ο.Κ. ολέ,ολέ γαμώ και τον Ο.Τ.Ε....Ποιο connex μωρέ....Πάλι θα πονέσουνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας μ'αυτό το connex....



Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: , ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share