News Update :

Ρέθυμνο - Π.Α.Ο.Κ. 81-71!

Άλλη μια ήττα για την ομάδα μας στο μπάσκετ,καθώς ηττήθηκε πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ στο Ρέθυμνο με 81-71.

Οι Κρητικοί με όπλο τους τα 16 κλεψίματα που τους οδήγησαν πολλές φορές στον αιφνιδιασμό (9/9) έφτασαν πολύ εύκολα στην τελική επικράτηση. Μάλιστα, στο ξεκίνημα του δ΄δεκαλέπτου βρέθηκαν ακόμα και στο +22 (77-55).


4 λεπτά πριν το τέλος,χάναμε ακόμα και με 24 πόντους διαφορά....

Τα δεκάλεπτα: 
26-23, 44-36, 63-50, 81-71

Δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου :

Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο ήταν καλύτερο και νίκησε δίκαια. Εμείς δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, κάναμε πολλά λάθη και στο τρίτο δεκάλεπτο εκεί που θα μπορούσαμε να μπούμε καλά στο παιχνίδι, επειδή στο Ρέθυμνο δεν έμπαιναν τα σουτ χάσαμε τα αμυντικά μας ριμπάουντ. Είναι σημεία του αγώνα που δείχνουν πόσο είσαι μέσα στο ματς. Κάναμε λάθη και στην επίθεση και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να ξεφύγουν στο σκορ.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας,το Σάββατο στο Σ.Ε.Φ. απέναντι στον Ολυμπιακό για τους ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας...



Διέδωσε αυτό το Άρθρο :
Tags: , ,

PAOK Fanatico! Ανεξάρτητο blog για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. !

Κάντε εγγραφή στο RSS Feed μας για να παίρνετε τα νέα μας άρθρα στο e-mail σας! Ακολουθήστε μας στο Facebook ,στο Twitter ,στο Youtube και στο Google +!
Share